Bij afwezigheid, bel +32 475 42 01 36

Welkom bij Cavaro

WelkomCAVARO is wereldwijd bekend om zijn maatwerk bij de meest prestigieuze merken. Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de sector, kunnen wij u, de klant, een superieure kwaliteit en afwerking bieden. Door een grote variëteit aan kleuren en afwerking, vindt u bij ons de perfecte velg voor uw sportieve, ecologische, kindvriendelijke, avontuurlijke of exotische wagen.

Naast een zeer nauwkeurig CNC-bewerkingscentrum beschikken wij over een uitgebreide voorraad zodat wij u een zeer snelle leveringstermijn kunnen garanderen. Met hoogste precisie werken wij met dezelfde machines als bv. NASA en Boeing. Enkel om de perfecte velg voor u te maken.

Geen gedoe meer met plastieken centreerringen die trillingen kunnen veroorzaken. Wij werken enkel met een perfecte offset en centrage voor elke wagen en dit elke keer opnieuw.

Wij hebben een zeer hoge standaard voor de afwerking voor de velgen. Wij verwachten hetzelfde van onze fabrikant. Hierdoor kiezen wij enkel voor de beste fabrikanten wereldwijd.

In tegenstelling tot andere velgenmerken, kunnen wij geen webshop aanbieden. Elke set is voor ons maatwerk en dus uniek. Wij zorgen voor een persoonlijke service zodat uw set velgen perfect onder uw auto past.

Selecteer het merk van uw wagen


Laatste realisaties

Genesis Speed 21' on a BMW M3
Genesis Strike 19' on a Peugeot 208
Genesis Strike 19' on a Renault Kadjar
Genesis Strike 20' on an Audi R8