Bij afwezigheid, bel +32 475 42 01 36

« Terug naar overzicht CVR SISU

De CVR Sisu is een velg met een zeer hoge draaglast. In het vakjargon noemt men dit een 'Heavy load wheel'. De velg draagt 1150 kg per stuk zonder problemen. Dit wil zeggen dat u uw bestelwagen van 3.5 ton of terreinwagen volledig kan vol laden en toch ben u zeker dat de velg niet breekt onder het gewicht. 

De CVR Sisu is beschikbaar in:
8.0x17"
8.5x18"
 

De CVR Line zijn velgen die getekend en ontwikkelt zijn bij onze fabrikanten. Na technische aanpassingen naar onze standaard, hebben we de exclusiviteit gekregen om deze velgen te verdelen binnen Europa.

Bij de CVR Line hebben we de ontwerpen van onze fabrikanten verder ontwikkelt zodat deze voor meerde wagens passen en dat we ze naar onze normen in België kunnen aanpassen. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog aangeschreven en we verwachten dit dus ook van onze fabrikanten. Hierbij garanderen wij u een perfecte afwerking van uw velgen. 

Doordat we elke wagen steeds als een uniek project bekijken, kunnen we steeds een perfect op maat gemaakt setje velgen leveren. Hierdoor hebben we een zeer grote tevredenheid bij onze klanten en is de eerste set velgen meestal niet de laatste die ze bestellen. Onze machines werken op 0,003 mm nauwkeurig, wat betekent : perfect maatwerk , en de mogelijkheid heel flexibel ons product aan te bieden.

 

Beschikbare kleuren

  • High Gloss zilver

Meer informatie / Offerte aanvragen


Referenties CVR SISU

CVR Line Sisu 17' on a Mercedes-Benz V-Klasse