Bij afwezigheid, bel +32 475 42 01 36

« Terug naar overzicht CVR ULTIMATE 5

De CVR Ultimate 5 is de 5-gaats versie van onze Ultimate serie. Deze is momenteel beschikbaar in 17", 18", 19" en 20". Deze velg is ontwikkeld voor een draaggewicht van  kg. Door zijn subtiele design krijgt u een zeer sterke velg met de looks van een sportieve variant. Deze velg is zowel geschikt voor de zwaardere SUV's, als de lichtere vrijetijdswagens.

De CVR Ultimate 5 is beschikbaar in:

7.5x17"
8.5x18"
8.5x19"
8.5x20"
10.0x20"
 

De CVR Line zijn velgen die getekend en ontwikkelt zijn bij onze fabrikanten. Na technische aanpassingen naar onze standaard, hebben we de exclusiviteit gekregen om deze velgen te verdelen binnen Europa.

Bij de CVR Line hebben we de ontwerpen van onze fabrikanten verder ontwikkelt zodat deze voor meerde wagens passen en dat we ze naar onze normen in België kunnen aanpassen. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog aangeschreven en we verwachten dit dus ook van onze fabrikanten. Hierbij garanderen wij u een perfecte afwerking van uw velgen. 

Doordat we elke wagen steeds als een uniek project bekijken, kunnen we steeds een perfect op maat gemaakt setje velgen leveren. Hierdoor hebben we een zeer grote tevredenheid bij onze klanten en is de eerste set velgen meestal niet de laatste die ze bestellen. Onze machines werken op 0,003 mm nauwkeurig, wat betekent : perfect maatwerk , en de mogelijkheid heel flexibel ons product aan te bieden.

 

Beschikbare kleuren

  • Mat Black Polish

Meer informatie / Offerte aanvragen


Referenties CVR ULTIMATE 5

CVR Ultimate 5 17' Citroen Jumper.jpg
CVR LIne Utimate 5 on a VW Tiguan
CVR Line Ultimate 5 19' on a CitroŽn Jumper
Ultimate 5 20' on Audi RS6
CVR Ultimate 5 on VW Scirocco