Bij afwezigheid, bel +32 475 42 01 36

Welkom
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Prestigieuze merken
  • Wereldwijd bekend

Cavaro heeft jarenlange ervaring met de tuning van velgen door deze te dippen. Foliedippen, ook wel bekend als Water Transfer Printing is een manier van tuning die Cavaro al geruime tijd toepast. Door uw velgen te laten dippen, kiest u voor een duurzame oplossing om uw velgen een nieuw uiterlijk te geven. In tegenstelling tot wrappen heeft het dippen een permanent resultaat.

Tuning van velgen door deze te dippen

Door ervoor te kiezen om uw velgen te laten dippen, kiest u voor een duurzaam en permanent resultaat. Cavaro gebruikt verf, folie en blanke lak van een hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat de nieuwe look lang mooi blijft. Naast het dippen van velgen, kunnen wij in theorie alle producten die nat mogen worden en passen in het dompelbad dippen. De folie wordt gedragen door water, wat ervoor zorgt dat op bijna alle plaatsten van uw velg de print zichtbaar is. Naast het tunen van uw velgen door middel van dippen, bieden wij ook verschillende velgen aan. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Meer informatie: neem contact op

De medewerkers van Cavaro beschikken over de nodige kennis en gaan voor het perfecte resultaat. Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Of u nu interesse heeft in nieuwe velgen, of het tunen van uw velgen door ze te laten dippen, wij denken graag met u mee. Neem telefonisch contact op via 0032 (0)1 551 51 93 of kom langs bij een van de Cavaro Salespoints.

Overige informatieve pagina's:

Tuning velgen | Hydrographics | Autovelgen kopen | Waterdippen | Velgen Mustang kopen

Selecteer het merk van uw wagen


Laatste realisaties

>
Genesis Speed 21' on a BMW M3
Genesis Strike 19' on a Peugeot 208
Genesis Strike 19' on a Renault Kadjar
Genesis Strike 20' on an Audi R8

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht